Hello everyone

Firt my apologies to the english speaking people, because I must continue in Danish. If anyone wants to get it translated, tell me. Otherwise I won't.


Hej alle sammen

Jeg har været så utrolig heldig at jeg skal indpille 2 gudstjenester til DR kirken som skal sendes henholdvis d. 9. og den 16. september kl. 14.00 på DR1. Jeg er kun 19 år og har ingen uddannelse, så jeg blir den yngste nogensinde som skal spille i det program.
Desuden har jeg til lejligheden forsøgt mig på at komponere. Det er mit første stykke til orgel, og det er skrevet bestemt til lejligheden. Det blir spillet d. 9. september som preludium.

Jeg tænkte jeg lige ville skrive om det herinde, fordi del kunne det være sjovt for nogle andre danskere at se det, og dels fordi jeg godt ville have kommentare og alt muligt på det hele - både mit stykke, og alt det andet. Ikke fordi jeg lægger op til jeg gerne vil svines, men konstruktive ting kunne være sjovt at diskuttere ud fra det. Det er så sjældent vi herinde kan høre hinanden, andet end dem der er så heldige at have indspillet noget, så nu er chancen for at høre mig :-)

Jeg vender tilbage og skriver mere når vi nærmer os.

Simon