Dessert diskussion

Christine Callisen

Commodore of happiness and laughter
Hjemme ved os har vi for tiden en diskussion om hvad der er godt at servere til dessert, en sommerdag til ta´ selv bord.
ALTSÅ alle kan lide is, men is SMELTER og det kan man ikke gå til og fra over 1½ - 2 timer. Lagkage er måske liiiiiiiiiige tungt nok når der er (forhåbentlig) 30 graders varme, og i øvrigt er børn vist heller ik så vilde med lagkage. Så HVAD GØR VI??? Synes os på en måde at kransekage er for mormoragtigt.... (af frygt for at såre diverse mormødre der skulle husere i det danske forum:rolleyes: ).

Er der nogen herinde der har den perfekte løsning, eller bare super gode ideer til ting på et dessert ta´ selv bord? :D

Og ja HAR foreslået kage fra La Glace, men os lidt besværligt at impotere kager fra københavn (og måske lidt dyrt når der kommer 73 mennesker).:)

Nu forventer jeg forslagene VÆLTER ind:cool:

Smil, Christine
 

rojo

(Ret)
Um, frugt pie (fruit pie), brun (brownies), parfaits eller æble krise (apple crisp)?

:grin:
 

Simon Jansfort

New member
Um, frugt pie (fruit pie), brun (brownies), parfaits eller æble krise (apple crisp)?

Something like: Frugttærte, brownies (yes also in danish!), and æbletærte I'd think.

Og nu dansk svar.

Jeg så engang en enormt lækker optagelse fra netop sådan et arrangement. Udendørs, sindsygt varmt, og over længere tid. Det var godt nok temmelig posch og dyrt, så jeg kan ikke love at de ikke havde en eller anden dyr dippedut indeblandet, men det så ikke sådan ud.

Det her var hvad de gjord:

Tag en stor skål (så stor som muligt) og læg en MASSE FIRKANTEDE isterninger i bunden og byg dem op langs siden, så de danner en væg indeni. Så stiller man en ny skål ned oven i, så den passer oven på isterningerne. Så fylder man efter med lidt koldt vand, og putter dem i en kummefryser. Så når man tager dem ud kan man virkelig få det til at være kølig luft nede i den inderste skål i lang tid. Og med et par flotte viskestykker ned i den og over den, så ser kagerne oven i købet lækre ud, og man opdager aldrig der er is under!!

Hvad siger du så Christine? :)

Simon
 

Christine Callisen

Commodore of happiness and laughter
Et eller andet sted tror jeg ikke mine evner rækker langt nok til et sådan kunstværk.... Men det lyder da... øøøøøhhhh..... fint!

Thanks Rojo, apple pie is a great idea. Maybe with strawberries and lots of chokolate??
 

Lotus80

Commodore of Water Music
Hmm, jeg tror til min studenterfest, at det var noget med en lækker chokoladekage, jordbær og muligvis vaniljeis. :)
 
Top