en hund er en hund er en hund...

corno

Vice Admiral of Notes, Dots & at times also Slurs
Ja, det kan godt være det kun er mig der kan blive lidt irriteret, men når man nu en aften som i aften sidder og ser transmission fra Det Kongelige Teater som i aftenens anledning indholder meget andet end blot klassisk musik, så kan jeg ikke forstå at man ikke kan instruere værterne (Line Baun Danielsen & Co.) i at for det første at lade være med at sidde og snakke hen over musikken bare fordi den er "klassisk" og Kapellet spiller derud af... - men at man også med en afpasset "arrogance" betegner den indledende gruppe af musikere, der sad på scenen for at spille mens alle de kongelige og sikkert meget vigtige personer satte sig ned, som et uddrag af kapellet for sig selv er uskyldigt nok da det måske ikke vil sige de fleste noget at det var en ganske "normal" blæseroktet der sad og spillede. - Men så senere i programmet af kalde de norske Brass Brothers et "hornorkester" når det retteligt er en messingkvintet... det er da træls... - det får jo ikke ligefrem løftet viden om de "klassiske ensembler" i nogen særlig grad... - oh well...
 

Nalia

Commodore of History & Muses
Jeg har ikke set så meget af al optakten til dagens bryllup, men har før været meget irriteret over værterne der har snakket over musikken.
Jeg kunne sagtens undværer journalister under disse programmer. Det er da fint nok når gæsterne ankommer og der bliver kommenteret div. ligegyldigheder, men når musikken så starter, skulle der slukkes for tv værternes mikrofoner.

Nogle af mine kollegaer der så udsendelsen i går, var støt over at man ikke så selve balleten i et af numrene. Der var talt meget om at det var noget helt nyt, ballet til moderne musik/rap, men man så bare ikke danserne!

Man kan jo håbe, at hvis vi er flere der giver udtryk for vores utilfredshed med dækningen af sådanne begivenheder, DR og TV2 så fatter, at der rent faktisk er folk der ser det, for at høre musikken og ikke en journalist der ikke har forstand på klassisk musik, snakke om hvor rørende alt er.
Der er selvfølgelig mange der sidder og ser det for at se og få detaljer om kjoler, ordner, smykker og analyseret det lykkelige brudepar og som nyder alle kommentarerne og det skal der selvfølgelig også være plads til. Men kunne de ikke holde snakken til før og efter musikken

Conro vi må tage konsekvensen af det og tage ind og høre Magles værk live og ikke i TV/radio
Nalia
angel.gif
 

corno

Vice Admiral of Notes, Dots & at times also Slurs
ja det er noget værre noget... i dag har jeg dog kun hørt at Livgardens musikkorps blev kaldt for gardens musikensemble... - så det har ikke været helt så slemt i dag
wink.gif


jaja... har skam fået billet til koncerten... nu er det jo så bare om at håbe at det så også bliver godt... ellers så ved man jo hvem man skal
smash.gif
klage til
wink.gif
heh
 

hornsalvig

New member
hej corno og nalia

det er frygteligt med den uvidenhed der hersker i medierne. De gode gamle "fagjournalister" er jo desværre væk (for tid og evighed er jeg bange for), så vi skal nok finde os i lidt af hvert.
Du ved jo, corno, at vores instruments navn bliver brugt i flæng for alle instrumenter man kan puste i. Møgirriterende!!!
Til gengæld hørte jeg Dronningens Fanfare blive spillet af Livgardens Mus.korps. i en af udsendelserne, og med al ære og respekt, så tror jeg de skal være glade for at ingen sagde hvem de var!!!!! Sjældent har jeg hørt noget så grimt.Lad os håbe de havde haft en lang dag med marchture o.a. der kunne have ødelagt deres koncentration og embrocure.
Ellers må jeg sige at jeg er gået uden om de fleste udsendelser om brylluppet. Jeg var selv inviteret med Prinsens Livregiment til at spille derovre, men den der konkurrence i næste uge gjorde at jeg havde bedre af at blive hjemme og øve mig.

salvig
 
Top