Rygestop

Strunch

New member
Wow, jeg er væk i næsten en måned, og når jeg kommer tilbage har tråden ikke rykket sig en milimeter. Hvor er den søde Jette blevet af? Sidder hun og pulser store fede cigarer i skjul?! Hehe
grin.gif


Og hvad med dig søde Christine, er der en opskrift på tyggegummi cigaretter i din kogebog?
grin.gif
 

Christine Callisen

Commodore of happiness and laughter
Altså......... Jeg har faktisk os undret mig over hvor i var blevet af. Om i havde oprettet sådan et lukket forum hvor i druknede abstinenserne i øl og lagkage.
alc.gif


Jeg prøvede at slå op under tyggegummi cigaretter, men uden held. Så må man jo tænke kreativt, og derfor slog jeg op under "Os". Det hjalp straks, og det første jeg stødte på var en ordet "Ossobuco" - SÅ blev jeg nysgerrig for det lydder mere som en eller anden fysiker end det lyder som en ret. MEN jeg slog altså op og finder en MEGET avanceret ret med noget kalveskank (hvad så end det er), laurbærblade, hvidvin, osv.
Hvis noget skulle ha fået interesse for denne besynderlige ret, så ska jeg nok stille opskriften til rådighed!!!
cheers444.gif


Hvordan går det med afholdenheden???
laugh.gif
 

Strunch

New member
hehe.. Mjaeee, mjoooeee, det går ik så godt
crazy.gif
..men det skal nok komme, yes sir
smirk.gif
..Men jeg har skåret kraftigt ned på det, for jeg venter på en ny lejelighed i kbh jeg skulle ha om en måneds tid, og bor derfor i et hus hvor man ikke er særlig glad for røg, lige nu.. Så der er da skåret kraftigt ned på det i det mindste
laugh.gif


Det lyder ellers udsøgt.. kalv, hvidvin og fysikere
grin.gif
 

prokop

New member
så er jeg 3 røgfrie uger .. jeg skriver noget om det når jeg rammer en måned uden en smøg i hånden
smile.gif
 

prokop

New member
Bitter erfaing viser at hoveringsgrænsen går ved 6 mdr, alt før resulterer i genhovering af den værste skuffe hvis man skulle glide i guldøllen en sørgelig aften.
 

Jette

Rear Admiral of O Theatre & the 4 - 1 + a few more
Jeg holder mig stadigvæk røgfri. Jeg kan dog sagtens finde på at ryge en cigaret eller to ved særlige lejligheder. Den metode virker helt godt på mig og bare tanken om at jeg kan tage en smøg, bevirker at jeg ikke gør det. Man kan vel heller ikke sige at ca 15 smøger på lidt over 2 måneder er meget, når jeg var vant til at ryge 20 smøger om dagen

jette
grin.gif
 

prokop

New member
Så er jeg på en måned ..
Tips og beskidte tricks jeg har brugt denne gang:

1. chokolade (hvis man er en kvinde skal man ikke forsøge sig med denne metode) Giver en noget andet at holde op med med det samme..

2. et par ugers intens hadekampagne i hovedet. Når man først har hjernevasket sig selv om at man hader cigaretter, så går alt meget bedre.

3. Mystisk nok, ikke noget motion i denne omgang.

4. Skære pauser ud af mit liv. Skal jeg absolut holde pause er det kun for at strække benene, så direkte på bænken igen.

5. masser af vand

6. den vigtigste af dem alle: ikke holde op med at ryge for altid, kun lige for X antal dage, måneder eller år. På den måde mister man ikke noget, man gemmer det bare til senere.

Det var det
smile.gif
. Det var den nemmeste omgang rygestop so far (prøvet over de sidste 10 år).
--

Det er min rygestop rutine efter hånden, kom med jeres tips og tricks til at bekæmpe abstinenser
tongue.gif
 

Lotus80

Commodore of Water Music
Tillykke, godt gået
smile.gif

Er ikke selv ryger, så jeg kan kun forestille mig, hvor hårdt det er.
 

Christine Callisen

Commodore of happiness and laughter
Ja altså - jeg kunne jo bedst lide punkt nr.1. Så lige nu sidder jeg faktisk og overvejer at begynde at ryge, bare så jeg kan stoppe igen!
banana.gif

Faktisk er jeg sikker på at punkt 1 er det punkt der virker bedst på kvinder. OG som alle ved er mørkt chokolade jo (næsten) sundt! Jeg har da hvert fald læst at det mindsker risikoen for blodpropper..........
up.gif
 

Rune Vejby

Commodore of Water Music
Man kan også prøve at putte en HEL appelsin ind i munden i den periode man ikke ønsker at ryge...... det virker!
 

prokop

New member
Jeg har aldrig været på chokoladen indtil min kæreste introducerede mig for hvad der er godt og hvad der er skidt indefor chokoladeverdenen.

Hun hævder kalrt at den bedste er den mørke man kan købe i nogle grønthandlere med nødder og rosiner. Jeg gad godt høre hvad andre kvinder er nået frem til
smile.gif
 
Top