Ankelvarmere

Rune Vejby

Commodore of Water Music
Jeg har et spørgsmål til kvinderne, samt evt. mænd med hang til lyserødt (*host* Corno *host*)....
wink.gif


Jeg har nu gentagende gange set piger som bærer de såkaldte ankelvarmere. Men jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor en sådan beklædningsgenstand er berretiget til at eksistere!

For det første synes jeg det ser enormt dumt ud når en person går med ankelvarmere. Det ser ud som om vedkommende har fået suget alt sit kropsfedt ud og derefter fået sprøjtet det ind i anklerne!
For det andet: Hvem i alverden fryser om anklerne!?!?!?! Har I nogensinde hørt en person sige "For pokker, jeg fryser bare sindsygt meget om mine ankler"??..... NEJ, vel?

På en eller anden måde er det altså blevet populært at bruge ankelvarmere..... men hvorfor stoppe der? Man kunne også lave en navlevarmer, en lillefingervarmer, en tandvarmer eller en øjevarmer.... Eller hvad med en adamsæblevarmer!!!???

Okay, hvorfor skriver jeg det her? Det er nok fordi det er så længe siden at vi har haft en debat om noget ligegyldigt.....

I øvrigt har jeg hørt et rygte om at Corno har set sig varm på disse ankelvarmere og har startet en mindre kollektion......
 

Nalia

Commodore of History & Muses
Hm, ankel/benvarmere... Ved ikke helt om jeg har en mening om dem. På nogle piger ser det da helt pænt ud, på andrer ser ret underligt ud. Jeg vil ikke selv ses uden for en dør men sådanne nogen.

Det lader jo til, at jeg nu er blevet så gammel at jeg skal genopleve et tideligere modefenomen, Disko (eller skal det nu staves på engelsk?)
Hvorlangt skal det gå? Nøjes vi med benvarmere, bukser ned i lange støvler og omskrivning af ABBA numrer (hint, Madonna)

angel.gif
 

Christine Callisen

Commodore of happiness and laughter
Når du ikke har hørt nogen sige "For pokker, jeg fryser bare sindsygt meget om mine ankler", så er det måske fordi dem der fryser om anklerne har taget benvarmere på!!!!
smash.gif


Den der adamsæblevarmer du snakker om, er det ikke det man kalder et halstørklæde, og lillefingervarmeren er det ikke indbygget i vanter??? En tandvarmer behøver man ikke fordi man bare kan lukke munden hvis man fryser om tænderne - det hedder "læber". En øjenvarmer findes vel ikke, men alligevel har vi solbriller der beskytter øjnene, så der er os en ting specielt til øjnene.
out.gif


Så egentlig er det vel ikke så mærkeligt at der er noget der hedder benvarmere, når der er ting der beskytter alle andre dele på kroppe, hvorfor så snyde anklerne?
a1318.gif


......... Men derfra og så til at få mig til at gå i dem, der er langt. Så hellere fryse...
crazy.gif


Det med at genbruge tidligere modefænomener, er faktisk heller ikke altid så hensigtsmæssigt. Her tænker jeg på alle de ting jeg har købt hvorefter jeg stolt har vist det til min mor. Så kigger hun bare mærkeligt på den der "skal-det-se-sådan-ud" måde. Det ender altid med at hun ser sådan ud, fordi det netop er noget der er en tro kopi, af det hun har gået rundt i da hun var på min alder. DET ER DÅRLIGT - jeg vil da ik gå rundt og ligne min mor....
mad.gif

Og hvad angår Madonna - så skal hun både holde sig fra ABBA og lade være med at indspille en udgave af "American Pie"... NEJ NEJ NEEEEEEEEEEJ!!
smash.gif
smash.gif
banghead3.gif
a1318.gif
 

Lotus80

Commodore of Water Music
Vil bare lige indskyde, at benvarmere er gode til at holde kroppen varm, da blodet passerer tæt på huden omkring ankler (og føddeer og håndled og hals i øvrigt) og dermed let afkøles. Hvilket kan udnyttes hvis man er overophedet en varm sommerdag, da man bare kan smække pusselankerne i en spand varm, en kold våd klud rundt om nakken og så køler man lige så stille ned, når det afkølede blod pumpes rundt i kroppen.
Så lærte I det.
tongue.gif
 

Nalia

Commodore of History & Muses
Så når jeg er ved at kogeover i raseri over et eller andet meget vigtigt, skal min bedre halvdel bare sætte mine fødder i en spand koldt vand!
grin.gif
 

Christine Callisen

Commodore of happiness and laughter
......... er det ik os noget med at man så skal have fodmassage hurtigst muligt, når fødderne kommer op af vandet? Jeg mener, det skal jo gøre ordentligt....
laugh.gif
 

Lotus80

Commodore of Water Music
Jeg er sikker på, at det ikke skader med fodmassage. Jeg tror, verden ville være et bedre sted, hvis der var mere fodmassage.
 

Nalia

Commodore of History & Muses
Nej massage skade aldrig. Nakke og skuldrer er også et hit og selvfølgelig at de står for middagen en til to dage om ugen (ja ok, så lade andre lave maden og tage opvasken a´la Italiano)

Den med et koldt fodbad kunne jeg nok snart bruge. Sidder pænt og venter på at der skal komme en og sætte en eller anden teknisk dims op. Skulle vist komme inden 16! Her har jeg måtte tage tidligt hjem fo at sidde og vente på en der skal dukke på mellem 11 og 16. Jeg kunne godt få en opringning 30 min før ankomst, men nu kan jeg jo ligesom ikke helt regne med at jeg ville kunne nå at være hjemme på 30 min!
 

Rune Vejby

Commodore of Water Music
Hov hov..... hvordan blev min meget seriøse diskussion omkring ankelvarmere kørt over i noget med fodbad o.lign ????
wink.gif


Christine, nu synes jeg lige du glemmer at man normalt bruger bukser/strømpebukser eller sokker til at dække for sine ankler, hvilket betyder at ankelavarmere altså er ligeså overflødige som adamsæblevarmere!!! Hahaha...... langt ude!
 

Christine Callisen

Commodore of happiness and laughter
Jeg synes ik halstørklæder er overflødige, og man kan godt høre du aldrig har prøvet at have strømpebukser på hvis du tror det er nok til at holde varmen! Men som sagt forsvarer jeg ikke ankelvarmere - og slet ik dem i lyserødt plys!
trump.gif


Ja altså, mænd er åbenbart for pivede til at sætte pris på massage, så jeg synes da også det er oplagt at det er mændene der står for det. Og så bagefter er det da perfekt med en middag...
angel.gif


Hvorfor er det lige s-togene er så forsinkede som der bliver givet udtryk for??? Er det pga. sneen eller har det altid været sådan og så har jeg bare ikke opdaget det før nu...
banghead3.gif
 
Top