"Danske organisters hotteste navn..."

Frederik Magle

Administrator
Staff member
Regulator
Fra Midtjyllands Avis, den. 31. marts 2003:

"...O. Asholt, Bjerringbro, var begejstret: "Onsdag aften startede festivalen med koncert af danske organisters hotteste navn p.t., den kun 25-årige Frederik Magle, der begyndte sin karriere som komponist og pianist som fre-seksårig. Frederik Magle er måske mest alment kendt som organist ved prinserne Nikolai og Felix' barnedåb. Det var en stor fornøjelse at nyde Frederik Magles overlegne teknik, men samtidig hans følsomme og inspirerende spil." "...Vi der var der, fik en oplevelse udover det almindelige"

English translation:

From Midtjyllands Avis, march 31st, 2003:

"...The festival started Wednesday with a concert with the hottest name of danish organists"
"...it was a great pleasure to enjoy not only Frederik Magle's superior technique, but also his sensitive and inspiring play" "...an extraordinary experience"
 

Grete Willer

New member
Re: \"Danske organisters hotteste navn...\"

Det er enormt spændende at være blevet guidet ind på denne hjemmeside,og jeg tror Ceciliemesen ville være noget for mig, som holder meget af sang og først nu rigtigt har fået øjnene op for orgelmusik. Har Anton Bruckner skrevet musik for orgel? Jeg har lige modtaget et bånd med en transcription, som tak for den CD- The Infinit second- som det endelig er lykkedes mig at skaffe mine venner i Jylland. Det er ikke så let at finde forretninger, der sælger din musik, Magle, Kun Bånd og Pladecentret har indtil nu givet bonus.Heldigvis kan dine CD'er lånes på biblioteker, men det er jo dejligt at eje dem, så nogle af jer unge må gøre noget, for at vi kan købe "ordentlig" musik, ville jeg ønske. Kan I ikke oprette salg gennem hjemmesiden? Jeg glæder mig, til der bliver mulighed for at høre en koncert med dig, Frederik Magle. Du komponerer virkelig spændende ting!Til lykke med alle de fine anmeldelser. Det med at "rate" dur jeg endnu ikke til, heller ikke til at vælge de sjove små "Post Icons", men det kommer nok.Tak for nu.......Hvordan sender jeg det?????
whistling2.gif
 

corno

Vice Admiral of Notes, Dots & at times also Slurs
Sr. Regulator
Re: \"Danske organisters hotteste navn...\"

her er lidt information om Bruckners værker og indspilninger... http://www.trovar.com/bruckner.html - der skulle nok være noget med lidt orgel på hist og pist... omend ikke andet så lyder det meste af hans symfoniske produktion som om hans orkester var et gigantisk orgel...
smile.gif
 
Top