New Orleans

prokop

New member
Som I ved blev New Orleans ramt af storm og oversvømmelser der destruerede store dele af byen. Som interesseret læser jeg en smule om hvordan det går dernede i ny og næ.

Så støder jeg på det her:

En ny undersøgelse viser, at genbygningen af den orkanramte amerikanske storby, New Orleans, kan ende med at ændre byens befolkningssammensætning.

Byen kan miste helt op til 80 procent af sin sorte befolkning, hvis de mest ødelagte kvarterer ikke genopbygges, og hvis myndighederne ikke yder støtte til, at de kan vende hjem.

Af de mere end 350.000 mennesker som boede i de kvarterer, der blev moderat til alvorligt ramt, var 75 procent sorte.

Lige nu er der ingen planer om at genopbygge deres kvarterer, de har ikke råd til at rejse hjem og har slået rødder i de byer, hvor de er flygtet til.

Kilde: Dr Udland

Læg lige mærke til at byen kan desværre "komme til at miste" 80 procent af sin sorte befolkning. Så er det så at jeg læser et lidt andet billede her:

blackcommentator.com
A Twenty-Point Plan to Destroy Black New Orleans.

Den amerikanske regering burde skamme sig at på denne måde føre en hvid overdømme politik, og at straffe fattige mennesker på denne måde.

Øv til Bush og hans regerings håndtering af denne sag.
 

Nalia

Commodore of History & Muses
Nu er der så gået et år siden bla New Orleans blev oversvømmet og der er desværre ikke sket særlig meget for at genopbygge denne fantastiske, tja jeg vil kalde det kulturhistorie.
Det er jo ikke kun bygninger der er blevet skadet, men støbeskeen for en fantastisk musikkultur.

Oppe i toppen af vores rejseønsker var, ind til for et år siden, New Orleans. Ja bevars, der var megen fattigdom, men også jazz- og blues-sjælen.
 
Top