UnderWerket søger Werktivister

UnderWerket

New member
392101_335414053152958_310896055604758_1306870_1204920405_n.jpg


Som werktivist har du gratis adgang til alle koncerterne på UnderWerket, drikkevarer til formidable priser

Som frivillig werktivist i UnderWerket kan I lave det, I selv synes er det sjoveste og mest spændende. Vi fokuserer på, at det er lysten, der driver værket. Det er den bedste måde at holde gang i Københavns mindste, mest intense brugerstyrede spillested.


Opgaverne i UnderWerket spænder vidt: indkøb af varer, lave lyd, booke bands, lave mad til bands, skabe hygge osv. Der arrangeres desuden werktivist-aftener, hvor vi ideudvikler og koordinerer driften af UnderWerket.

Som werktivist har du gratis adgang til alle koncerterne på UnderWerket, drikkevarer til formidable priser og adskillige andre fordele. Du får ølbilletter, når du er på vagt, og vi arbejder desuden på at etablere samarbejdsaftaler med Spillestedet Stengade, Rust, Huset i Magstræde, Templet m.fl. Samarbejdet vil primært bestå i at dele erfaringer, netværk og frivillige.

Uanset om I vil prøve kræfter med at booke bands, få en bar til at køre rundt, lodde kabler, sprede det gode budskab, gøre stedet indbydende eller dele jeres erfaringer med andre, der drømmer om at stable koncerter og events på benene, så kom forbi eller skriv til os på [email protected]. Så sætter vi dig på vores interne mailingliste, laver et werktivist-kort til dig og glæder os til at se, hvad vi kan stable på benene i fællesskab.
 
Top