‘Lament’ for orgel – Nu på noder

‘Lament’ er baseret på en improvisation jeg spillede på orglet i Jørlunde kirke i 2009 (se ovenstående video), som blev udgivet på albummet ‘Like a Flame’. Den nedskrevne version er blevet redigeret og forbedret i forhold til improvisationen, men har bevaret den overordnede struktur og de melodiske linjer – samt ikke mindst improvisationens ånd.

Jeg uropførte den nedskrevne version ved en koncert i Sankt Pauls Kirke i København den 12. juni i år. Efterfølgende har jeg foretaget en del ændringer samt yderligere forbedringer af noden, som nu er tilgængelig i den færdige version.

Noden til ‘Lament’ kan købes direkte fra mig ved at klikke på dette link hvorefter du får adgang til downloade noden i PDF-format. Prisen er 5.95€ + moms (ca. 56 kr. inkl. moms).

OPDATERING 20. juli: Tak for den store interesse for ‘Lament’. Jeg svarer på alle henvendelser. Hvis du ikke har modtaget noden per email inden for to dage, bedes du kigge i dit email-programs “spamfilter”.  Hvis emailen heller ikke er der, vil jeg bede dig om at skrive en kommentar til denne blog post eller sende en besked via facebook, så vi kan finde en anden måde at overføre noden.

OPDATERING 14. januar 2017: Jeg har lavet en revision af begyndelsen af ‘Lament’ der bl.a. inkluderer to takter med en alternativ (ossia) melodilinje. Jeg har i lang tid ikke kunne bestemme mig for hvilken af de to versioner jeg foretrak, da de begge fungerer godt – men på hver deres måde. Så jeg besluttede ikke at beslutte mig men istedet overlade valget til organisten selv. Et valg der har stor betydning for passagens karakter. Jeg kan også fortælle at jeg er ved at skrive en udgave af ‘Lament’ for violin og orgel (og tilmed en for violin og strygeorkester!). Violin og orgel-versionen håber jeg at have klar inden for 14 dage.

Lament – første side (revideret januar 2017)
Lament – femte nodeside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top