Den yndigste rose er funden – Fanfare for to trompeter og orgel

Min nye Fanfare for to trompeter og orgel er baseret på julesalmen Den yndigste rose er funden. Den blev uropført i Sankt Pauls Kirke i København 1. søndag i advent, den 3. december, i anledning af kirkens 140-års jubilæum og genindvielsen af kirkens tårn.

Videoen er optaget i Sankt Pauls Kirke, den 12. december med trompetisterne Jeppe Lindberg Nielsen og Nikolaj Viltoft – i hver sin ende af kirken – og jeg selv på orgel.

Jeg har skrevet stykket på en sådan måde at det med fordel kan lade sig gøre at placere 2. trompeten langt fra 1.trompeten og orglet, evt. i den helt anden ende af kirken. Alt det kræver er mulighed for øjenkontakt mellem de to trompetister. Man kan sagtens også opføre fanfaren over Den yndigste rose med begge trompeter ved siden af orglet, men publikums oplevelse får tilføjet en ekstra dimension ved at lyden kommer fra flere sider.

OPDATERET 20. JUNI 2018: Fanfaren for to trompeter og orgel “Den yndigste rose” er nu blevet udgivet af Edition Wilhelm Hansen. Kontakt for yderligere oplysninger.

Link til videoen på YouTube og på Sankt Pauls Kirkes facebook-side.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top